Hazudott Karácsony Gergely a hármas metróról

hármas metró
3-as metró pótló autóbusz
Vágólapra másolva!
Hazugsággal reagált a főpolgármester a Világgazdaság tegnapi cikkére, amely szerint 2023 első negyedéve helyett 2023 második negyedében vehetik vissza teljes egészében az utasok a már öt éve lezárt M3-as metróvonalat. Szerinte mindig is 2023 második negyedéves befejezésről volt szó. Ezt azonban erős bizonyítékok cáfolják, például a projekt hivatalos honlapja is - írja a Világgazdaság.
Vágólapra másolva!

A főpolgármester szerint a helyzet semmit nem változott az elmúlt időszakban: jövő év tavaszán adható át az utasforgalomnak a 3-as metró teljes szakasza. Sőt, megjegyezte, a BKV-nál abban bíznak, hogy néhány állomást a tervezettnél hamarabb sikerül átadni az utasoknak.

Karácsony Gergely reakciója a VG tegnapi cikkének szól, amiben megírták, hogy szépen csendben újabb negyedévet csúszott a 3-as metró felújításának átadása. A főpolgármester cáfolata azért meglepő, mert több más bizonyíték mellett

a projekt hivatalos honlapja szerint legutóbb még 2023 első negyedévére tervezték az utasforgalomnak való átadást.

Bár Karácsony Gergely cáfolatnak szánta a bejegyzését, az voltaképpen újból megerősítette, hogy nem teljesül a 2023-as első negyedévi átadás, és leghamarabb csak a második negyedévben áll vissza a forgalomba a 3-as metró a teljes vonalon.

A teljes cikket itt olvashatja.