Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nőket fogdosott az utcán egy férfi Veszprémben és Ajkán - videó

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt a 23 éves halimbai férfit, aki Veszprémben és Ajkán is nőket fogdosott az utcán.
A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt a 23 éves halimbai férfit, aki Veszprémben és Ajkán is nőket fogdosott az utcán.
Vágólapra másolva!
A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgattak ki egy 23 éves halimbai férfit, aki a gyanú szerint Veszprémben és Ajkán is nőket fogdosott az utcán.
Vágólapra másolva!

Szeptember 14-én délelőtt egy fiatal nő jelentette be a rendőrségen, hogy nem sokkal azelőtt Veszprém belvárosában

egy férfi megfogta a vállát és felhúzta a szoknyáját, miközben a saját nadrágját letolta.

A nő azonnal segítségért kiáltott, ami után a férfi elszaladt.

a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt a 23 éves, halimbai férfit, aki Veszprémben és Ajkán is nőket fogdosott az utcán Forrás: Police.hu

A nyomozók hamar rájöttek, hogy a 23 éves halimbai lakos lehet a támadó, akit szeptember17-én Ajkán elfogtak. Amikor szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi elismerte, hogy az elmúlt időszakban

több nőt is megfogdosott hasonló módszerrel és nem csak Veszprémben, hanem Ajkán is.

Eddig 4 bejelentés érkezett a rendőrségre a férfi ellen, de folytatják a nyomozást, hogy a többi áldozatát is megtalálhassák.

A Veszprémi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették a férfit, akinek kezdeményezték a letartóztatását. A bíróság szeptember 19-én úgy határozott, hogy nem kell rácsok mögé kerülnie, ennek a férfinek a házi őrizet elegendő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről