Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A föld alól szedték elő a körözött bűnözőt - videó

Évek óta bujkált öt-, illetve hároméves fegyházbüntetése elől két férfi, akiket 2022. augusztus 25-én fogtak el a budapesti célkörözési nyomozók.
évek óta bujkált öt-, illetve hároméves fegyházbüntetése elől két férfi, akiket most fogtak el a budapesti célkörözési nyomozók
Vágólapra másolva!
Évek óta bujkált öt-, illetve hároméves fegyházbüntetése elől két férfi, akiket most fogtak el a budapesti célkörözési nyomozók.
Vágólapra másolva!

Évek óta bujkált öt-, illetve hároméves fegyházbüntetése elől két férfi, akiket most fogtak el a budapesti célkörözési nyomozók.

Csalás miatt ítélték öt év fegyházra a 47 éves budapesti M. Zoltánt, de nem vonult börtönbe, ezért 2020 őszén elfogatóparancsot adtak ki ellene. A 40 éves, szintén budapesti T. Bálintot 2019 nyara óta körözték, mert új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt kiszabott hároméves fegyházbüntetését nem kezdte meg.

Forrás: Police.hu

Mivel korábban ismert címeiken, vélhető tartózkodási helyeiken nem találták a két elítéltet, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a nyomukba eredt. Végül augusztus 25-én, csütörtökön kattant a bilincs a férfiak csuklóján.

M. Zoltánt egy Szabadszállás környéki tanya többszöri átkutatása uán a Bács-Kiskun megyei kollégáik közreműködésével találták meg a budapesti célkörözési nyomozók. Elsőre úgy tűnt, hogy a férfi nincs a tanyán, bár a bűnügyi információk szerint ott kellett lennie.

Végül egy padlóhoz rögzített ágy matracát fölemelve vették észre a létrát, ami egy üregbe vezetett. Itt bújt el előlük a férfi.

A föld alól előkerített M. Zoltán kőbányai, három kutyával őrzött családi házában ugyanezen a napon a szintén körözött T. Bálintot is elfogták a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály és a Közrendvédelmi Főosztály segítségével. Mindkét férfit átvitték a börtönbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről