Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Közölte, hogy belevág a fejébe, ha nem viszi el

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy férfi ellopott egy ismerősétől egy flexet, majd gyalog elindult egy másik város felé. Útközben egy másik ismerőse felvette kocsival, akit azzal fenyegetett meg, hogy a felxszel belevág a fejébe, ha nem viszi el oda, ahova akarja.
Vágólapra másolva!

A férfi május 7-én részegen elment az ismerőséhez Körösszegapátiba, hogy pénzt kérjen kölcsön tőle. Nyitva volt a kapu. Bement az udvarra és észrevette, hogy nincs otthon senki.

Körbenézett a nyitott műhelyben, ahonnan ellopott egy 80 ezer forint értékű flexet az akkumulátorával együtt.

Ezek után gyalog elindult Körösszakál felé, de útközben megállt mellette egy másik ismerőse és felvette a kocsijával. Már úton voltak, amikor a férfi elmondta, hogy egy lopott flex van nála. Az ismerős ezen felháborodott, megállította a kocsit. Mekérte, hogy szálljon ki.

A férfi ettől ideges lett és azzal fenyegette meg az ismerősét, hogy ha nem viszi el őt Komádiba, akkor beindítja a flexet és belevág a fejébe.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi egyre ingerültebb lett, rövid ideig be is kapcsolta a flexet, hogy ráijesszen az ismerősére, majd azt mondta neki, hogy hajtson gyorsabban. Amikor Komádiba értek, a férfi eladta valakinek a szerszámot 20 ezer forintért. Az ügyészség kényszerítés és lopás miatt emelt vádat a flexet lopó férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről