Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csőtörés buktatott le egy drogdílert Angyalföldön

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, akinek a társasházi bérelt lakásában sátrakat, hőtükröt, leszüretelt és összetört kábítószergyan
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklásának gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, akinek a társasházi bérelt lakásában sátrakat, hőtükröt, leszüretelt és összetört kábítószergyanús növényi szárakat, műtrágyát, tápszereket és növénytermesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le a rendőrök.
Vágólapra másolva!
Kábítószer birtoklásának gyanúja miatt indított eljárást a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága egy budapesti férfival szemben, akinek a társasházi bérelt lakásában sátrakat, hőtükröt, leszüretelt és összetört kábítószergyanús növényi szárakat, műtrágyát, tápszereket és növénytermesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Az épületben augusztus 25-én, csütörtökön délután fél 2 körül csőtörés volt. A kár megelőzése érdekében felnyitották a bérelt lakást, ahol egy valóságos üvegházra bukkantak, ezért bejelentést tettek a rendőrségen.

kábítószer birtoklásával gyanúsítanak egy budapesti férfit, akinek a társasházi bérelt lakásában sátrakat, hőtükröt, leszüretelt és összetört kábítószergyanús növényi szárakat, műtrágyát, tápszereket és növénytermesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le a rendőrök Forrás: Police.hu

A kerületi rendőrök a lakás több helyiségében is találtak hőtükör fóliával ellátott sátrakat, szárítás céljából fellógatott kábítószergyanús növényi szárakat, a padlótól a mennyezetig érő fémszerkezeteket, locsolókat és speciális világító berendezéseket, illetve kábítószergyanús fehér port.

Az egyik bérlőt, B. Kornélt hazaérkezésekor 16 óra 45 perckor fogták el a rendőrök, majd bevitték a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra. A 33 éves férfit a nyomozók kábítószer birtoklásának gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, érdemi vallomást nem tett; őrizetbe vették.

drogtermesztésre alkalmassá tették a lakást Forrás: Police.hu

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. A gyanúsított feltételezett bűntársa ellen körözést adtak ki és a fotóját is közzétették, amihez azt írták, ha valaki látja valahol, telefonáljon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről