Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Új pártot alapít Jakab Péter és mamuszos szeretője

ORBÁN Viktor; JAKAB Péter
Budapest, 2022. június 27. Jakab Péter, a Jobbik képviselője azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 27-én. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Minden jel szerint új pártot alapít Jakab Péter és a mamuszos kedvese - hívja fel a figyelmet Deák Dániel a közössági oldalán. A XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon tagja szerint  „A Nép Pártján" elnevezéssel már új Facebook-oldalt is indítottak.
Vágólapra másolva!

Deák Dániel a Facebookon írt arról, hogy a bukott Jobbik-elnök új párt alapításába fogott mamuszos szeretőjével, Molnár Enikővel.

Jakab új pártjának neve vélhetően "A nép pártján", amelyet korábban már többszöt használt a közösségi médiában szófordulatként.

Mint arról az Origo korábban már beszámolt, mára nemcsak Jobbik vezetését, hanem 10 fős parlamenti frakciójának a vezetését is elvesztette Jakab Péter. Bár a párt továbbra is számít rá, persze már nem vezetőként, de könnyen lehet, hogy Jakab elhagyja majd a pártot.

Jakab Péter az elmúlt években országos botrányt országos botrányra halmozott.

Egyszer majdnem megvert egy munkást, majd pedig megpróbálta letagadni, hogy testőrökkel jár. Mindent elkövetett a parizeres bohóckodásaival, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy

közpénzen luxusatóval jár és többmilliós fizetést vesz fel.

A Jobbikban a legnagyobb botrányt azzal okozta, hogy egy volt BKV-ellenőrből a szeretője lett, majd pedig Molnár Enikőnek elképesztő hatalma lett a pártban. Kettejük szerelmi kapcsolata miatt Jakabnak a házassága is tönkrement. A Jobbik bukott politikusa elmúlt napokban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy 18. kerületi házba költözött a szeretőjével.

Politikai értelemben Jakab bohóckodásainak az lett az eredménye, hogy a Jobbik mára Gyurcsány Ferenc egyik tagozata lett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről