Kiszolgáltatott nőket vittek Svájcba, hogy ott prostituáltként dolgozzanak

Ezért fizet a férfi a szexért: "A mocskos nőkre izgulok fel" (18+) intim prostituált örömlány
Vágólapra másolva!
Egy 44 éves és egy 40 éves férfi mélyszegénységben élő fiatal nőket, köztük 18 évesnél is fiatalabb kislányokat toboroztak külföldi szexmunkára. Külföldön aztán elszállásolták őket, hirdették a tevékenységüket és napi rendszerességgel elszámoltatták őket a pénzről, amit a kuncsaftjaiktól kaptak. Minden lánytól 1 millió, illetve 1,5 millió forintot vettek el.
Vágólapra másolva!

A két férfi barátok voltak. Főleg

Miskolcon kerestek kiszolgáltatott körülmények között, mélyszegénységben élő nőket, illetve kislányokat.

Az idősebb férfi 2018-ban májusában, és júniusban kivitt egy fiatal nőt Svájcba, akinek lett egy olasz állandó ügyfele. A férfi odaadott a lánynak egy 150 000 forint napi limitösszegű bankkártyát, amelyet a férfi elvett és több héten át azzal naponta vásárolt, a limitösszeget maximálisan kimerítve.

A lánytól további 1,5 millió forintot vett el.

Ugyanez a férfi egy 18 évesnél is fiatalabb lányt is svájcba akart vinni, hogy ott prostituáltként dolgozzon, de ő ebbe nem ment bele. Közben 2018 februárjától pont két évig az élettársa tartotta el, aki szintén Svájcban volt prostituált.

A fiatalabb férfi 2018 júniusában szervezett be, majd vitt ki külföldre egy nőt, akinek az így szerzett jövedelméből több mint 1 millió forintot vett el.

Az ügyészség a más ügy miatt börtönben lévő férfiak ellen fegyházbüntetést javasolt.