Le akarják váltani a frakcióvezetőségről is Jakab Pétert, ezért gyorsan kiment az utcára cirkuszolni

ORBÁN Viktor; JAKAB Péter
Budapest, 2022. június 27. Jakab Péter, a Jobbik képviselője azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 27-én. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal azért cirkuszolt Jakab Péter, bukott Jobbik-elnök szerda este az utcán, mert így akarja elkerülni a leváltását a frakcióvezetésről. Információnk szerint ez így sem fog sikerülni neki. A baloldal drámai választási veresége után Jakabot megpuucsolták a Jobbikban, már nem pártelnök, és el fogja veszteni a frakciót is.
Vágólapra másolva!

Jakab Péter, bukott Jobbik-elnök szerda este az utcán cirkuszolt. Úgy tudjuk, ez sem segít rajta, hamarosan leválthatják a Jobbik frakcióban, nem ő lesz a frakcióvezető. Abban az esetben, ha ez megtörténne, akkor több millió forintos juttatástól esne el Jakab.

Forrás: Origo

Jakab Péter Jobbik-elnöksége maga a kudarc: végzetesen Gyurcsány Ferenc karjaiba került, mindenben kiszolgálta a baloldal főnökét. A választáson a Jobbik - az egész ellenzékhez hasonlóan - katasztrofálisan szerepelt, ő maga körül pedig egyre több botrány lett.