Felborult és az árokba csapódott egy részeg sofőr

felborult kocsi egy árokban
árokba borult a részeg nő a kocsijával
Vágólapra másolva!
A családanya vérében legalább 1,86 ezrelék volt az alkoholkoncentráció, amikor felborult a kocsiájával. Csak a szerencsének köszönhető, hogy útja nem végződött tragédiával. 
Vágólapra másolva!

Már reggel kezdődött rossz hangulatát, depresszióját akarta elmondása szerint szesszel javítani az a 35 éves, három gyermekes érdi nő, aki 2021. december 17-én késő délután szenvedett közlekedési balesetet a 6-os főúton. Napközben vett néhány üveg cidert, délutánra már részeg volt. Amikor a rendőrök kihallgatták, azt mondta, kicsit spiccesnek érezte ugyan magát, de úgy gondolta, képes elautózni a Duna partra, majd haza. Már odafelé megtörtént a baj.

A 6-os főúton haladt, amikor elvesztette uralmát az autó felett és lehajtott az útról. A kocsi felborul és az árokban kötött ki.

Szerencséjére könnyű sérüléssel megúszta a balesetet, és senkivel nem ütközött, így senki másnak nem okozott sérülést, de ez nem rajta múlt.

árokba borult a részeg nő a kocsijával Forrás: Police.hu

Az asszonyt a helyszínen megszondáztatták. A légalkohol mérő műszer 1,16 mg/l értéket mutatott. A későbbi minták vizsgálatából a szakértő megállapította, a nő vérében 1,86-1,98 g/l ezrelék között lehetett az alkoholkoncentráció,

amely közepes alkohol befolyásoltságnak felel meg, ez pedig több mint egy spicces érzés.

A 35 éves asszonnyal szemben a járművezetés ittas állapotban megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, amit most zártak le. Az ügy iratait vádemelési javaslattal adták át az ügyészeknek.