Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Jakab Péter most azt próbálta eljátszani, hogy a földeken dolgozik - a kommentelők leleplezték a hazugságot

Jakab Péter
Vágólapra másolva!
A többszörösen bukott Jakab Péter most a parasztember imázsával próbálkozik. A kampány során megpróbálta eljátszani azt, hogy ő a nép egyszerű embere több milliós fizetéssel. Nemhiába kapta azt a becenevet, hogy a "parizeres" Jakab, Most azzal próbálkozott, hogy ő egy mezőgazdasági munkát végző ember. Előbb egy képet, majd egy videót tett közzé arról, hogy a földet tárcsázza - a kommentelők azonban szóltak neki, hogy "elfelejtette" leengedni a tárcsát.
Vágólapra másolva!

Jakab Péter egy új fotót és videót osztott meg a Facebook-oldalán. A képen azt a benyomást kelti, hogy ő egy egyszerű parasztember. Ez az erőlködés mindenképp megmosolyogtató, azt tudva, hogy több milliós fizetése van és sorra vásárolja a lakásokat.

Jakab Péter már régóta próbálja eljátszani a milliós fizetése mellett azt, hogy egyszerű munkásember ami nyilvánvaló hazugság. Forrás: Facebook

Jakab a fotón egy traktorban pózol amire egy tárcsa van illesztve, csakhogy az általa feltöltött videón látszik, hogy a tárcsa nincs a szántóföldbe engedve (nyilván a traktor tulajdonosa félt, hogy Jakab valamilyen kárt tesz a gépben). A megmosolyogtató kínos bakira a kommentelők hívták fel a figyelmet, és most rajta röhög az internet.

A videót alább tudják megtekinteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről