Több fának is nekiment egy részeg gyorshajtó

A megalapozott gyanú szerint egy férfi alkoholt ivott mielőtt volán mögé ült, nem sokkal később pedig balesetet szenvedett. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást.
A megalapozott gyanú szerint egy férfi alkoholt ivott mielőtt volán mögé ült, nem sokkal később pedig balesetet szenvedett.
Vágólapra másolva!
A megalapozott gyanú szerint egy férfi alkoholt ivott mielőtt volán mögé ült, nem sokkal később pedig balesetet szenvedett. A berettyóújfalui rendőrök most fejezték be a nyomozást az ügyben.
Vágólapra másolva!

Egy létavértesi férfi a 4814-es úton autózott Debrecen felé május 7-én este, túl gyorsan haladt.

Az út melletti árokba hajtott, majd nekiütközött egy jelzőtáblának, egy terelőoszlopnak és több fának is.

A sofőr könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet. A rendőrök a helyszínen megszondáztatták a férfit. Mivel a készülék azt mutatta, hogy ivott, bevitték a kapitányságra, ahol

járművezetés ittas állapotban megalapozott gyanúja miatt kihallgatták ki és a jogosítványát is bevonták.

A megalapozott gyanú szerint egy férfi alkoholt ivott mielőtt volán mögé ült, nem sokkal később pedig balesetet szenvedett Forrás: Police.hu

A sofőr beismerő vallomást tett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán most fejezték be a nyomozást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az illetékes ügyészeknek a police.hu oldalon olvasható információk szerint, amit ezzel is kiegészítettek:

"A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét:

  • Az alkohol már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést.
  • A szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek és a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek.
  • Soha ne üljön ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, amelyet láthatóan ittas személy vezet!
  • Ne engedje meg családtagjának, rokonának, barátjának, ismerősének sem, hogy ittas állapotban vezessen!"