Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mentálisan beteg lányt kényszerített prostitúcióra egy lajosmizsei pár

Young hispanic woman showing depression Beautiful Mental Health Real People Adolescence Face Down Late Teens Portrait One Woman Only Girls Teenage Girls Women Females Banging Your Head Against a Wall Pain Young Adult 18-19 Years Teenager Crying Gesturing
A young Hispanic woman showing signs of depression in this horizontal shot.
Vágólapra másolva!
Másfél hónapon keresztül tartott rettegésben egy mentálisan beteg nőt egy pár Lajosmizsén. Prostitúcióra kényszerítették, és arra, hogy lássa el a ház körüli munkát. Ha ellenkezett megverték. A kertkaput zárva tartották, hogy ne mehessen el.
Vágólapra másolva!

A megalapozott gyanú szerint a lajosmizsei férfi és az élettársa egy mentális állapota miatt könnyen befolyásolható nőt különböző ígéretekkel

rávettek arra, hogy a családi házukba költözzön, és ott prostituáltként dolgozzon.

Amikor a nő már nem akart több kuncsaftot fogadni, a nő és az élettársa is verni kezdték. Állandó felügyelet alatt tartották és a házuk kapuját zárva tartották, hogy ne tudjon megszökni.

A nőnek azon túl, hogy pénzért le kellett feküdnie idegen férfiakkal, a ház körüli munkákat is el kellett végeznie.

A nőt rettegésben tartó párost kedden őrizetbe vették, és többek között emberkereskedelemmel és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják őket. Már kérték a letartóztatásukat.

A címlapi / social media kép illusztráció

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről