Az utcán vonszolta volt élettársát egy borsodi férfi

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Kapcsolati erőszakkal vádolja a Miskolci Járási Ügyészség azt a 43 éves férfit, aki hónapokig szidta és bántotta volt élettársát, végül az utcán vonszolta a menekülő nőt. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy borsodi kistelepülésen éltek együtt élettársként. Mivel a férfi rendszeresen elverte a nőt, volt párja szakított vele, a férfi pedig elköltözött a lakásból, de nem tudott beletörődni a szakításba. Többször járt nála, de ahányszor találkoztak, a férfi mindig veszekedni kezdett és rá is támadt.

Ököllel a fejét ütötte, felpofozta, lábon és hasba rúgta.

A férfi augusztus közepének egyik estéjén ismét elment a nő lakásába, de ezúttal nem ütött, hanem könyörgött, hogy béküljenek ki. A nő erre nem volt hajlandó, amitől a férfi ideges lett. Szidni kezdte, majd megpofozta és ököllel gyomron vágta. Áldozata megpróbált elmenekülni.

Kiszaladt a lakásból, de volt párja utolérte és olyan erővel megütötte, hogy a nő összerogyott.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Ekkor a férfi megragadta a karjánál és három szomszéd előtt vonszolta a járdán. A nő próbált szabadulni a szorításból, de olyan erővel fogta a férfi, hogy nem sikerült neki. A bűncselekménynek az vetett véget, hogy megérkezett a férfi fia, aki kiszabadította a nőt. A nő a fején és mindkét térdén zúzódásos és horzsolásos sérüléseket szenvedett el, melyek 8 napon belül gyógyultak. Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott pártfogó felügyelet elrendelésével.