Volt élettársát zaklatta, szeretőjét pedig zsarolta egy hevesi férfi

telefon zaklatás depresszió Öngyilkos lett egy 14 éves angol lány
Megan Evans azért vetett véget az életének, mert a kortársai rendszeresen zaklatták őt egy telefonos applikáción keresztül (képünk illusztráció)
Vágólapra másolva!
Egy 40 éves Heves megyei férfi nem tudta elfogadni, hogy az élettársa elhagyta, ezért nyomkövetőt tett a kocsijára, valamint rendszeresen zaklatta. Ezen felül egy szexvideóval zsarolta azt a nőt, akivel korábban megcsalta az élettársát.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly októberig élt élettársi kapcsolatban Egerben egy nővel, akit a szakításuk után megfigyelt és folyamatosan zaklatott.

Nem tudta elfogadni, hogy szakítottak, ezért egy mágneses jeladót tett a nő autójának alvázára, amivel nyomon tudta követni a mozgását.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő azonban karácsony előtt észrevette a nyomkövetőt és odaadta a rendőröknek. A férfi ekkor már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban többször is intézkedniük kellett ellene, mert megszegte a távoltartás szabályait.

Személyesen és telefonon is zaklatta a nőt, olyan is előfordult, hogy fenyegetően.

Ezen kívül rendszeresen követte, valamint néha virágcsokrot tett az ajtaja elé. Mindezek miatt a férfi december végén bűnügyi őrizetbe került.

Annak ellenére, hogy mennyire nem tudta elviselni a szakítást, nem volt hűséges az élettársához.

Alkalmi kapcsolata volt egy másik nővel. Azt egyik együttlétüket titokban felvette, majd ezzel a szexvideóval zsarolta a nőt.

Tavaly ősszel azt mondta a nőnek, hogy nem törli ki a videót, sőt, ha nem tippmixel az ő nevében, akkor elküldi másoknak. Ugyanezzel a módszerrel több részletben kétmillió forintot zsarolt ki tőle.

Az ügyészség többek között zsarolással és zaklatással vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje 4 év börtönbüntetésre – írta a Heves Megyei Főügyészség.