Alföldi Róbert kiröhögi a neki hízelgő D. Tóth Kriszta ostobaságait

Alföldi Róbert
Vágólapra másolva!
Az amerikai meg a belga televíziókban unalomig ismert videósorozattal próbálkozik már évek óta D. Tóth Kriszta. Ő az a bukott tévés, aki csinált egy internetes oldalt, amelyen nagy ravaszul indirekt módon próbálják szidni a kormányt és próbálnak törleszkedni az ellenzékhez. Borzalmas-szörnyű-iszonyatos Magyarországon élni, főleg persze a nőknek, ez árad az oldalból. És itt is lehet megnézni a videósorozatot, ahol többnyire a baloldal ismert emberei utaznak egy autóban D. Tóth Krisztával, és persze panaszkodnak. Így például Alföldi Róbert is, mint kiderült, nem is először. De most hibácska csúszott a baloldali propagandába.
Vágólapra másolva!

A trécselés rendkívül szórakoztató. Alföldi előadja teljes műsorát, természetesen előkerül, hogy 9 évvel ezelőtt nem ő nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, nem is ejti ki a színház nevét, Állami Színháznak hívja, így már nem annyira fájdalmas, ellenben biztosan borzalmasan érzi magát ettől Vidnyánszky Attila. D. Tóth Kriszta annyira rajong Márki-Zay Péterért, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt sajtósát (Péterfi Judit) összekeveri a köztévé egykori riporternőjével, Petrányi Judittal.

A képen éppen nem D. Tóth Krisztán röhög Alföldi Róbert Forrás: Daniel Borovi

Majd jön a legviccesebb rész: olyan szintű butasághalmaz, amivel ritkán lehet találkozni. És amit már Alföldi is szégyell. Hangosan kiröhögi a riporternőt, és még vissza is kérdez, hogy jól értette-e.

De nézzük, szó szerint:

"D. Tóth Kriszta: Van egy kutatás, hogy 2015-ben, az embereknek a figyelem, a figyelme meddig tart ki. Szerinted hány másodpercig, vagy hány percig, vagy nem tudom. Tehát meddig tudnak ugyanarra a dologra figyelni szerinted? 2015-ben volt erről egy felmérés.

Alföldi Róbert: Pfff.

D. Tóth Kriszta: 2015-ben volt erről egy felmérés.

Alföldi Róbert: 15, 5 percig?

D. Tóth Kriszta: Másodpercben mérhető.

Alföldi Róbert: Másodpercben?

D. Tóth Kriszta: Másodpercben, amíg bevonódnak tényleg.

Alföldi Róbert: És akkor egyébként mit csinál?

D. Tóth Kriszta: Hát elkezd, bejön a saját mozija, a másik mozija, a ki tudja kinek a...

Alföldi Róbert: Ne hülyéskedj!

D. Tóth Kriszta: 8 és fél másodperc.

Alföldi Róbert: 8 és fél másodpercig bírnak koncentrálni az emberek?

D. Tóth Kriszta: Igen, Igen!

Alföldi Róbert: Akkor a színészek csodálatosak, mi bajom van nekem velük? (mondja emelkedett hangon, nevetve a végén.)

D. Tóth Kriszta: Hát, az aranyhal tudod, meddig tud?

Alföldi Róbert: Az 2?

D. Tóth Kriszta: 9 másodpercig!

Alföldi Róbert: (iszonyatosan nevet, sőt, röhög)

Alföldi Róbert: Tehát az aranyhal hosszabban bír koncentrálni, mint mi, emberek?

D. Tóth Kriszta: (zavarban) Át fogom neked ezt küldeni, és 15 évvel ezelőtt, azelőtt is megmérték, és ott még 20 másodperc volt.

Alföldi Róbert: (meglepődik) De ezt hogy mérik?

D. Tóth Kriszta: Hát figyelj, én most, ez egy kutatás volt, utána lehet keresni, el fogom neked küldeni.

Alföldi Róbert: Tehát hogy 8 másodpercenként ér egy olyan inger, amitől...

D. Tóth Kriszta: Ami elvonja a, ami a tökéletes bevonódásodat már veszélyezteti, és a legtöbben nem is tudnak tovább tökéletesen bevonódni.

Alföldi Róbert: Azt a rohadt életbe.

D. Tóth Kriszta: Na most, ez azért nagyon sok mindent felvet.

Alföldi Róbert: Azt a rohadt élet.

D. Tóth Kriszta: Igen, igen, igen."

Természetesen ilyen kutatás nincs, a tájékozatlanság megdöbbentő, mindemellett érdemes figyelni a rendkívül gazdag szókincsre is (bejön a saját mozija meg a tökéletes bevonásod, stb., mondja D. Tóth Kriszta.)

Az külön nevetséges, hogy Alföldi óvatosan feltesz két logikus kérdést, ami mindenkinek azonnal eszébe jutna, D. Tóth pedig mindjárt kínos zavarba jön.

Az azért bravúr, hogy valaki lehetőséget ad Alföldinek, hogy megint diktatúrázhasson, érzékenyíthessen, nemzetiszínházhasson, és akkor meg Alföldi az alákérdezőt röhögi ki. Nem véletlenül.

Igaz, arról eleve nem esett volna szó, hogy iskolások érzékenyítésére hány tízmilliót kapott Alföldi Róberték színháza a baloldali önkormányzatoktól. Sőt, arra az időszakra is kaptak pénzt, amikor nem is játszottak. Valahogy ez is kimaradt.