Százezerrel csapott be embereket egy tapolcai biztosítós

Vágólapra másolva!
A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezték a nyomozást annak a középkorú nőnek az ügyében, aki több embert is becsapott, amíg egy biztosítónak dolgozott. 
Vágólapra másolva!

Egy 48 éves, balatonedericsi nő üzletkötőként dolgozott egy tapolcai biztosító társaságnál, ahol 2019 október és 2020 május közötti időszakban a munkaadóját és több ügyfelét is megkárosította a munkája során.

A pénzt, amit az ügyfelek befizettek, nem küldte tovább a biztosítónak, hanem a saját anyagi szükségleteit fedezte belőle.

A sikkasztán mellett kiderült, hogy az asszony egy jogtalanul megszerzett nyugtatömbből tépte ki a díjbeszedést igazoló oldalakat, majd a hiányzó lapok helyére egy másik, céges nyugtatömbből kistépett lapokat ragasztott.

A becsapott embereknek százezer forint összeget meghaladó kárt okozott.

A nyomozók a balatonedericsi nőt gyanúsítottként hallgatták ki. Sikkasztás és magánokirattal visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A Tapolcai Rendőrkapitányságon most fejezték be a nyomozást az ügyben, amelynek iratait vádemelési javaslattal küldtek tovább az illetékes ügyészeknek.