Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A hatalomért és a pénzért harcol a baloldal Budapesten is, közben a város összeomlik

KARÁCSONY Gergely; KUNHALMI Ágnes; NÉMETH Angéla; GYURCSÁNY Ferenc ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszél ellenzék főpolgármester-jelölt kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása polgármesterjelölt politikus politikusnő SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY vála
Budapest, 2019. október 12. Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Tegnap a DK és a Momentum háborúja miatt elmaradt a Fővárosi Közgyűlés ülése, ahol számos fontos kérdésben kellett volna dönteni. A hatalmi harcukkal túszul ejtették a főváros működését. Karácsony Gergely pedig azt állítja, hogy a tavaly létrehozott gigaholding, a fővárosi közművek összevonása sikeres, és már spóroltak 20 százalékot a működési költségeken, miközben a budapestiek tapasztalata szerint egyre rosszabb és piszkosabb minden. Karácsony állításaira nincs bizonyíték, de a turistaszezon kezdetén Budapest látványosan mocskosabb, mint a közműholding létrehozása előtt volt. Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetőjének reagált az Origo megkeresésére a fővárosban tapasztalható áldatlan állapotokról.
Vágólapra másolva!

Tegnap a DK és a Momentum háborújának következményeként elmaradt a Fővárosi Közgyűlés ülése. Mint kiderült, a Momentum nem támogatta Bősz Anett főpolgármester-helyettesi jelölését, ezért elmaradt a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése.

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője Forrás: MTI/Mónus Márton

- mondta el az Origónak Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Karácsony Gergely főpolgármester korábban kijelentette, miszerint a budapesti közműholding, amely hat fővárosi közműcég összevonásából jött létre, sikeres projekt, és már húsz százalékkal csökkentette működési költségeit. Ez azonban nem igaz.

- reagált Wintermantel Zsolt a közműholding körüli áldatlan állapotokról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről