Több mint 100 ezer aktivistájának köszönte meg a segítséget a Fidesz-KDNP

Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP minden tagjának, aktivistájának és segítőjének megköszöni azt a munkát, amit a 2022-es országgyűlési választási kampányban végeztek - mondta Hollik István az Origónak. A párt kommunikációs igazgatója közölte, hogy eddig 80 választókerületben tartottak köszönőrendezvényeket. 
Vágólapra másolva!

Egyértelmű és rendkívüli felhatalmazást kaptunk 2022. április 3-án, és ezt nem tudtuk volna elérni, ha nem segítenek minket a Fidesz és a KDNP tagjai - mondta Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, hogy közel 100 ezer emberről van szó, választókerületenként nagyjából 1000 ember vett részt a mögöttünk hagyott kampányban, a közös munkában.

A Fidesz és a KDNP minden segítőjének megköszönte a választási kampányban való részvételt Forrás: Tállai András/ Facebook

Az elmúlt egy hónapban személyesen is, Orbán Viktor miniszterelnök által küldött levélben is megköszöntük azoknak a segítségét, akik nélkül nem sikerült volna ekkora győzelmet aratnunk április 3-án - mondta Hollik.

A következő négy évben is úgy fog dolgozni a Fidesz-KDNP, hogy meghálálja a most ismételten elnyert bizalmat.

Eddig már több mint 80 választókerületben köszönték meg az aktivisták segítségét Forrás: Varga Mihály/Facebook

Több mint 80 ilyen rendezvény volt az elmúlt időszakban a választókerületekben, és még több tucat van hátra - zárta Hollik.