Nem mond le, csak nem indul újra az MSZP elnökségéért Tóth Bertalan, viszont frakcióvezető akar maradni

TÓTH Bertalan
Budapest, 2020. május 11. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Nem mond le Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke az országgyűlési választási bukás után, azonban nem indul újra a tisztségért. Erről Facebook-oldalán számolt be, ahogy arról is, hogy a jövőben frakcióvezetőként folytatja.
Vágólapra másolva!

Javában zajlik az idei országgyűlési kampány és választási eredmény értékelése, a „Magyar Szocialista Pártban – a gyorsértékeléseket követően – mi is megkezdtük az elemző munkát" – írta Facebook-oldalán Tóth Bertalan.

Nem mond le, csak nem indul újra az MSZP elnökségéért Tóth Bertalan, viszont frakcióvezető akar maradni Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Tóth Bertalan Facebook-posztjában kijelentette,

Nem mond le, csak nem indul újra az MSZP elnökségéért az őszi tisztújításon, viszont frakcióvezető akar maradni.

Az MSZP társelnöke mindezidáig nem mondott le tisztségéről, annak ellenére sem, hogy az MSZP az elmúlt években folyamatosan veszített jelentőségéből, és ez meglátszik az országgyűlési választások eredményein is. Facebook-posztja alapján ráadásul továbbra is igényt tart a párton belül bizonyos tisztségre.