Beszóltak a barátnőjének, ököllel válaszolt egy budapesti férfi

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy 30 éves férfi elment egy munkahelyi rendezvényre a barátnőjéért, aki részegsége miatt öntudatlan állapotban volt. A nő egyik munkatársa ekkor megjegyzést rá, mire a férfi úgy felháborodott, hogy megütötte a másik férfit, aki ettől a földre esett, beverte a fejét, és életveszélyesen megsérült. Mivel a férfi a támadás idején felfüggesztett börtön próbaideje alatt áltt, ez alkalommal végrehajtandó börtönbüntetés várhat rá.
Vágólapra másolva!

A férfi barátnője 2019. december 24-én, éjjel egy I. kerületi bisztróban egy zártkörű, munkahelyi évzáró rendezvényen vett részt. Mivel nem vette fel a telefont, ezért a férfi érte ment autóval, hogy hazavigye.

A barátnőjét alkoholtól magatehetetlen állapotban találta meg az étterem melletti mosdóban, ahol a nőt több munkatársa, köztük egy férfi próbálta segíteni.

Közben odaért a férfi barátja, és a karjaiba vette nőt, majd a mosdó kijárata felé indult, amikor

a másik férfi közölte, hogy kár, hogy eljött, mert szívesen szexelt volna vele.

A férfi ezt meghallotta, letette a barátnőjét,

odalépett a másik férfihoz, és összeverekedtek. A támadó ököllel úgy fejbevágta, hogy a férfi a mosdó padlójára esett.

A kép illusztráció Forrás: pixabay.com

A férfi ezután ismét a karjaiba vette a barátnőjét, majd elmenekült.

A férfi életveszélyes fejsérülést szenvedett.

A 30 éves támadó

felfüggesztett börtön próbaideje alatt volt a verekedés idején. Az ügyészség életveszélyes testi sértés miatt emelt vádat ellene, és börtönbüntetés kiszabását javasolta

vele szemben. Az ügyészség javasolta azt is, hogy a korábban garázdaság és könnyű testi sértés miatt kiszabott 8 hónap felfüggesztett börtön végrehajtását is rendeljék el.