Közeledik a hosszú hétvége, egyre több a baleset az utakon

karambol, baleset, autópálya, kamion
Vágólapra másolva!
Közeledik a hosszú hétvége, egyre több a baleset az utakon, ez a Katasztrófavédelem honlapján közzétett esetből alapján is jól látszik.
Vágólapra másolva!

Az ünnepek közeledtével sok esetben megnő a balesetek száma, a boltok zárva tartása és az utolsó munkanap fokozott stresszt válthat ki az emberekből. A mostani hosszú hétvége még el sem indult igazán, a balesetek száma viszont már most megemelkedett.

Kigyulladt autó Pécsett

Pécs déli részén, a péterpusztai körforgalom közelében, a Kökényi úton Teljesen kiégett egy gépkocsi 11 óra után. A városi hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották, jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Veszprémben két autó ütközött

Két autó ütközött össze Veszprémben, a Vízvezeték utcában. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Hármas karambol az M7-esen

A tűzoltók Baracska térségében, a Balaton felé vezető oldalon, a Váli völgyi pihenőhely után végzik a mentést, ugyanis fél 12 körül egy autó és két kisteherautó ütközött össze az autópálya 36-os kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.
A balesetet valószínűleg a nem megfelelő követési távolságok okozták. A váli tűzoltók áramtalanították a járműveket, személyi sérülésről nem érkezett hír. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Hármas karambol Óbudán

A baleset a III. kerületben, a Szentendrei úton, Aquincum és Kaszásdűlő határán történt, ahol három autó ütközött össze a városközpont felé vezető oldalon. A helyszínre kiérkeztek a mentők és a fővárosi tűzoltók is, akik áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály várható.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, korábban az M4-esen borult fel egy kamion.

Kigyulladt egy nyerges szerelvény az M1-esen

Egy nyerges szerelvény pótkocsija égett az M1-es autópálya 33-34-es kilométere között, Bicske térségében, a főváros felé vezető oldalon. A pótkocsi rakománya egy munkagép, amellyel a járműről leállt a sofőr. A lángokat a bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók két, habosított vízsugárral eloltották. A munkálatok idejére az utat lezárták.

Kiégett egy kisteherautó Nagyharsányban

Teljesen kiégett egy kisteherautó Nagyharsányban, a Kossuth utcában, a Beremendi út közelében. A villányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, jelenleg visszahűtik a felforrósodott alkatrészeket. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Négyes karambol történt az M3-ason Fótnál

Négy autó ütközött össze az M3-as autópálya 16-os kilométerszelvényénél, Fót térségében, a Miskolc felé vezető irányban. A baleset következtében az egyik autó az oldalára borult, a belső sávban okoz forgalmi akadályt.

A fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol teljes útlezárás mellett végzik a munkálatokat.

Címlapi képünk illusztráció!