Menekült a rendőrök elől, majd rájuk támadt egy putnoki férfi

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy putnoki férfi részegen menekült a rendőrök elől, közben többször szándékosan majdnem nekiment a rendőrautónak. Még bilinccsel a csuklóján is többször a rendőrök felé rúgott.
Vágólapra másolva!

A férfi április 11-én délelőtt részegen ment be a Putnoki Járási Hivatalba ügyet intézni, ahová kocsival érkezett. A hivatal dolgozói rendőrt hívtak, akik akkor értek oda, amikor a férfi elindult a 26-os úton Miskolc felé. Üldözőbe vették, szirénázással akarták megállítani. A férfi gázt adott.

Amikor a rendőrautó melléért, az üldözött hirtelen balra rántotta a kormányt.

A rendőrök csak egy hirtelen vészfékezéssel tudták elkerülni a balesetet.

Amikor ismét sikerült a férfi mellé érniük, az index nélkül hirtelen balra kanyarodott, ami miatt a rendőröknek megint elég gyorsan le kellett fékezniük.

A férfi végül az otthona előtt leparkolt. Nem akarta igazolni magát, szidta a rendőröket és azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket és a családjukat is.

A rendőröknek keményen kellett fellépniük, végül sikerült megbilincselniük a részeg támadót, aki még ezek után is felé rúgott. A férfit hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés, ittas vezetés és becsületsértés miatt hallgatták ki. Az ügyészség javasolta a letartóztatást.