Brutális körülmények között élő embereket kényszerített munkára egy enyingi férfi

Vágólapra másolva!
Újra letartóztatták azt az enyingi férfit, aki három embert arra kényszerített, hogy ingyen dolgozzanak nála a ház körül. Naponta egyszer kaptak enni és csak egy olyan házban lakhattak, ami korábban leégett és nem volt teteje.
Vágólapra másolva!

Az enyingi férfi három, kiszolgáltatott helyzetben lévő embert kényszerített arra, hogy a háza körüli munkákat végezze el.

Többek között állatokat kellett etetniük és egy tucat lovat kellett tisztán tartaniuk.

Kettejüket egy olyan házban szállásolta el, ami egy évitzede leégett, nincs teteje és fűtés sincs benne. Társuknak viszont csak a teherautójában jutott hely, amelyben szintén nem volt fűtés.

A leégett ház Forrás: Police.hu

Volt olyan időszak, hogy mindhárman az istállóban aludtak, mert a lovak között legalább melegebb volt, mint bárhol máshol. A munkáért cserébe nem kaptak pénzt.

A rabszolgatartó férfi naponta egyszer adott nekik enni. Többnyire kenyeret kaptak virslivel vagy májkrémmel, de olyan is előfordult, hogy csak olajos kenyeret ehettek.

Egy lavórban tudtak mosakodni, ami az udvaron volt és a nap melegítette fel benne a vizet – írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu

Az ügyészség emberkereskedelemmel és kényszermunkával vádolja a férfit, akinek a bíróság korábban megszüntette a letartóztatását. Az ügyészség viszont fellebezett ez ellen. A bíróság április 10-ig újra elrendelte a férfi letartóztatását.