Kövér László: Minden józan megfontolás a Fidesz mellett szól

KÖVÉR László
Kiskunhalas, 2022. február 15. Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond a Fidesz-KDNP kampánynyitó rendezvényén a Bács-Kiskun megyei 5. számú országgyűlési egyéni választókerületben a kiskunhalasi Városi Filmszínházban 2022. február 15-én. MTI/Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
Amennyiben biztonságban és békében szeretnénk leélni a következő négy esztendőt Magyarországon, minden józan megfontolás a Fidesz mellett szól - jelentette ki az Országgyűlés elnöke szombaton Egerben, egy választási fórum előtt tartott sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!

Kövér László hangsúlyozta: minden alkalmat megragad arra, hogy felhívja pártja szimpatizánsainak figyelmét: ne csak a voksolásra, de a kampány célegyenesére is hozzanak magukkal még egy embert.

Minél több ember vesz részt a kampányban, a mozgósításban, annál nagyobb lesz a siker április 3-án

- tette hozzá.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz választmányi elnöke beszédet mond a Fidesz választási fórumán az egri Agria moziban 2022. március 19-én. Forrás: MTI/Komka Péter

Erre nem csupán és nem is elsősorban a Fidesznek és a KDNP-nek van szüksége, a mostani zavaros világban sokkal inkább magának Magyarországnak - szögezte le Kövér László.