Újabb LMP-s politikus jelentette be, hogy önállóan indul, őt is kizárták

LMP, Lehet Más a Politika, Magyarország Zöld Pártja, logó
Vágólapra másolva!
Kizárta soraiból az LMP Takács Lajost, a Veszprém megyei Badacsonytomaj önkormányzati képviselőjét, mivel a zöld politikus bejelentette, hogy önállóan indul az országgyűlési választásokon. A mai napon pedig kilépett az LMP-ből és szintén közölte, hogy önállóan elindul a választáson a magának diplomát hazudó Hajnal Miklóst bíráló Hajdu Mária hegyvidéki politikus.
Vágólapra másolva!

Veszprém megye 3-as számú körzetében (Tapolca és környéke-szerk.) Takács Lajos LMP-s politikus, Badacsonytomaj önkormányzatának képviselője a közösségi oldalán jelentette be, hogy

önállóan méretteti meg magát az április 3-án esedékes országgyűlési választáson.

A választókerületben

a Fidesz-KDNP Navracsics Tibor egykori minisztert és volt európai uniós biztost indítja, míg a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal az antiszemita és cigányellenes múlttal rendelkező Rig Lajos jobbikos politikust.

A PestiSrácok korábban a politikus szélsőjobboldali megnyilvánulásairól közölt egy cikket: A legelképesztőbb írás, amit Rig Lajos saját korábbi Facebook-oldalán terjesztett, arról szól, hogy – szerinte – a zsidók biológiai fegyverként használják a cigányságot és így akarják kiirtani a magyar embereket.Egy másik alkalommal az háborította fel, hogy a zsidó vallási közösségek együttesen 1,7 milliárd forint örökjáradékot kaptak. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy bezzeg nekünk ezzel szemben csak a sárga csekk jut. Ezért, ahogy írta, „mindenkinek meg kell tennie a kötelességét a fajával szemben".

Rig Lajos tetoválásáról is sokat cikkezett annak idején a sajtó.

A politikus nem is tagadta, hogy a becsület és hűség szavakat varratta a bőrére,

de állítása szerint ez nem a náci SS-jelmondatra, a „Becsületem a hűség"-re utal, hanem felesége iránti szerelmére...

Kirúgta az LMP Takács Lajost

A régi indexesek új blogja megkereste Takács Lajos bejelentése kapcsán az LMP-t, válaszában a baloldali párt közölte, hogy

mivel Takács önállóan megméretteti magát, ezért a mai naptól nem tagja az LMP-nek.

Ahogy arról az Origo beszámolt, kilépett az LMP-ből és független jelöltként vág neki az országgyűlési választásoknak Hajdu Mária hegyvidéki politikus. Hajdu Máriát azért függesztette fel az LMP, mert a zöld politikus szóvá tette, hogy a baloldal helyi jelöltje, a momentumos Hajnal Miklós közgazdásznak állította magát éveken át, noha kiderült, hogy nincs diplomája.