Fejen lőttek egy kiskunlacházi férfit az 51-es úton egy fogadó előtt

Egy nap sem kellett, támadás, 51-es főút
A 11-es számú bűnjel az 51-es úti támadás ügyében
Vágólapra másolva!
Többen megsérültek csütörtök este, amikor az 51-es úton egy fogadó előtt tömegverekedés tört ki. Egy férfit életveszélyes fejsérülésekkel vittek kórházba. Négy verekedőt már elfogtak, egy férfit még keresnek a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

Tegnap éjszaka jelentette be egy férfi a rendőrségen, hogy amikor a társaival az 51-es főúton leparkoltak egy fogadó előtt, ütlegekkel és gumilövedékes pisztollyal több férfi rájuk támadt.

Az összetűzésben többen megsérültek, egy 44 éves kiskunlacházi férfit fejen lőttek. Életveszélyes állapotban került kórházba.

A nyomozók minden nyomot megvizsgáltak, minden tanút kihallgattak. Kevesebb mint 24 óra alatt azonosították azt az 5 embert, akik részesei lehettek a bűncselekménynek. Az egyelőre nem világos, miért verekedtek össze.

A Pest megyei nyomozók a helyi rendőrökkel és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen február 24-e hajnalban több ráckevei házhoz is kivonultak.

Helyszínelők számtáblái az 51-es főúti támadásban részt vevők autójában Forrás: police.hu

Mivel számítottak arra, hogy a férfiaknál fegyver lehet, az alaposan megszervezett, összehangolt akcióhoz a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is csatlakoztak.

Egy házból három férfit vittek be a kapitányságra bilincsben. Az 57 éves P. Jenőt, a 37 éves P. Jenőt és a 26 éves P. Dávidot.

Pár órával később még egy gyanúsítottat elfogtak a Pest megyei rendőrök. A 36 éves K. Istvánt Dömsödön találták meg. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói

emberölés kísérletének gyanúja miatt indítottak eljárást.

A 14-es számú bűnjel az 51-es úti támadás ügyében Forrás: police.hu

Mind a négy férfi őrizetben van. Velük szemben - egyelőre - felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt nyomoznak, letartóztatásukat kezdeményezték. Egy gyanúsított ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, őt, ahogy írták, most nagy erőkkel keresik.