A Hír TV-n lesz látható Orbán Viktor évértékelője február 12-én

évértékelő, Orbán Viktor, 2020.02.16.
Vágólapra másolva!
A HírTV ismét kiemelkedő nézettségre számít a február 12-i miniszterelnöki évértékelő kapcsán. A legutóbbi Békemenet, vagy a Fidesz-kongresszus közvetítése azt bizonyította, hogy a nézőink igénylik a hasonló nagyszabású, sok helyszínt bemutató élő beszámolókat - írja a csatorna a szerkesztőségünk által eljuttatott közleményben.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor a korábbi évek tapasztalata alapján jellemzően az évértékelőkön jelentette be az adó- és rezsicsökkentéseket, a családi kedvezmények, a támogatások kiszélesítését, valamint a kormány munkahelyteremtő, vállalkozásösztönző lépéseit.

Ráadásul a miniszterelnök két év után összegzi ismét Magyarország helyzetét, és az esemény egybeesik az országgyűlési választás kampány hivatalos kezdetével is.

A Hír TV emiatt délutáni műsorrendjét ehhez a rendkívüli eseményhez igazítja:

2022. február 12, 14.30 – 17.00:

Napi Aktuális EXTRA címmel 210 perces, 3.5 órán át tartó élő stúdióműsorral jelentkeznek, benne a miniszterelnöki beszéd élő közvetítésével. A műsor két helyszínen, az Angol utcai stúdióban és a Várkert Bazárban zajlik majd.

A műsor vendégei G.Fodor Gábor politológus, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója és Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet igazgatója lesznek, akik folyamatosan elemzik az eseményeket. Déri Stefi is ott lesz a stúdióban, aki ezzel kapcsolatban elmondta, hogy ez lesz az első ilyen komoly feladata.

"Azért is különösen fontos számomra, mert újságírói pályám során három választási kampányban vettem részt – de most vagyok benne először igazán a legsűrűjében. Sorsdöntő választás előtt állunk, hatalmas tétje lesz a miniszterelnök szombati szavainak." - tette hozzá.

A műsorvezető Gerhardt Máté lesz, aki korábban aki már többször vett részt személyesen is miniszterelnöki évértékelőn, míg a Várkert Bazárban Papp Ágota kérdezi majd az érkező vendégeket és meghívottakat.