Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Betört volt férjéhez, majd a vécéből előbújva támadt rá egy konyhakéssel az egri nő

Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség az ellen az 59 éves nő ellen, aki még tavaly szeptemberben tört be volt férje törökszentmiklósi otthonába, ott elbújt a mellékhelyiségben, majd amikor férje hazaérkezett, megtámadta és megsebesítette a férfit.
Vágólapra másolva!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt az ellen az 59 éves nő ellen, aki még tavaly szeptemberben tört be volt férje törökszentmiklósi lakásába és sebesítette meg a meglepett férfit.

A férfi és a nő még tavaly nyáron elvált, utána a nő Egerbe költözött - írja a Bors.

Szeptember 9-én viszont úgy döntött, hogy felkeresi volt férjét, hogy rendezzék a pénzügyi vitájukat, de a férfi nem volt otthon.

A nő többször csengetett, majd átmászott a kerítésen és betörte az ablakot, majd bement a lakásba és leengedte a redőnyt, hogy volt férje ne vegyen észre semmit.

Ezután magához vett egy 20 cm pengehosszúságú konyhakést, kicsavarta a villanykörtét a mellékhelyiségben és ott megbújva várta a férjét.

Forrás: Police.hu

A férfi hazaérve látta a betörés nyomait és értesítette a rendőrséget, a nő követte a férfit az udvarra és megpróbálta megszúrni, de a kés megakadt a volt férj övében és eltört.

Ezért a nő bement a konyhába, felkapott egy másik konyhakést, visszaszaladt az udvarra és megint rátámadt a sértettre.

A férfi engedéllyel tartott gáz-riasztó pisztolyával támadójára lőtt, de a fegyver nem működött, ezért levett a szárítókötélről egy ruhadarabot, és azzal próbálta kiütni a nő kezéből a kést.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Volt házastársa azonban hatszor megszúrta, mire sikerült lefegyvereznie és a rendőrök kiérkezéséig lefognia őt.

A megtámadott férfi súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, csak kitartó védekezésének köszönheti az életét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről