Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A Nanushka bemutatta új kollekcióját, Budapestre figyelt a divatvilág

Nanushka, Budapest Central European Fashion Week
Vágólapra másolva!
Tapsviharral ünnepelték a magyar tervezőket és a hazai sztárokat az egy héten át tartó Budapest Central European Fashion Weeken. A divathéten mutatta be legújabb, 2022/23-as őszi-téli kollekcióját a hollywoodi sztárok között is óriási népszerűségnek örvendő Nanushka.
Vágólapra másolva!

A Magyar Divat & Design Ügynökség évente kétszer rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket, amelyre idén először a divathét szezon előtt, vagyis január 31. és február 6. között került sor. A BCEFW összesen 33 divatmárkának nyújtott bemutatkozási lehetőséget a hazai és nemzetközi viszonteladók, a szakma, a potenciális vásárlók, a sajtó képviselői, valamint az érdeklődők előtt - írja a Ripost a Borsra hivatkozva.

A 2022/23-as őszi-téli kollekciókat felvonultató catwalk show-kat pénteken a Királyi Lovarda épületében, szombaton és vasárnap pedig a Szépművészeti Múzeumban lehetett megtekinteni.

Az utolsó három napon 19 magyar és 2 lengyel tervezőtől egyenként tíz szettet láthattunk,

köztük a nemzetközi szinten is nagy népszerűségnek örvendő Nanushka márkától, aki hazánkban, a BCEFW-Fall Collection keretében most először mutatta be legújabb kollekciójának darabjait.

Forrás: Ripost

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről