Húsklopfolóval és ruhafogassal támadtak egy nőre Debrecenben

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy férfi rátámadt bérelt lakásának tulajdonosára. Egy klopfolóval brutálian megverte a nőt, aztán belerúgott és egy fogassal is megütötte. Amikor befejezte a támadást, elárulta neki, miért bántotta. 
Vágólapra másolva!

2018 nyarán egy férfi egy bérlakásban élt Debrecenben. Novemberben a tulajdonos elment hozzá, hogy elkérje a bérleti díjat. Nem sejtette, hogy bérlője azt gyanítja, ő lopta el tőle a pénzét.

Beszélgettek, amikor a férfi hirtelen rátámadt egy húsklopfolóval.

A konyhai eszköz tompa részével többször fejen vágta.

Az áldozat elesett, de a férfi tovább rugdosta, majd egy ruhafogas márványkorongból készült talprészével többször megütötte.

A férfi csak akkor mondta el a nőnek, miért tette, miután befejezte a támadást. Azt kérte, adja vissza a pénzét, mert szerinte csak ő lophatta el.

Aztán megfenyegette, hogy ha szólni mer a rendőröknek, "kinyírja a családját".

Ekkor ráparancsolt, hogy a korábbi bérlők nevét és adatait adja meg neki, hogy vissza tudja szerezni a pénzét. A rémült nő megígérte és amint kilépett a lakásból, azonnal hívta a rendőröket.

A férfi elmenekült a házból, ezért a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A nőnek eltört a bordája és több más sérülése is lett. Csak a szerencsén múlt, hogy nem halt bele a támadásba. A bíróság első fokon életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte a férfit. Az ügyészség súlyosításért fellebbezett, a férfi és a védője pedig felmentésért, illetve enyhítésért - írja az ügyészség.hu.