Megvágta a nyakát kollégájának, egy budapesti telephelyen, mert az rá mert szólni

Vágólapra másolva!
Majdnem megölte kollégáját egy férfi, egy munka utáni bográcsozáson. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. A támadó azért vágta meg a kollégája nyakát, hátulról rátámadva, mert az szóvá merte tenni, hogy rendetlen, és sokat iszik. 
Vágólapra másolva!

Egy 45 éves férfi és a kollégája ugyanannak a vállalkozónak dolgoztak, és ugyanaott laktak, egy szobában, egy XXII. kerületi ipari telephelyen. Korábban többször vesztek össze, elsősorban, azért, mert előbbi rendszeresen, és sokat ivott, és a rendetlen volt.

Forrás: Origo.hu

2018. október 23-án a munka után, a délutáni órákban a telephelyen a két férfi, más munkatársaikkal együtt, bográcsban főztek és közben ittak. A szobatárs ekkor is szóvá tette kollégája viselkedését, amitől az indulatos lett. Utóbbi nem sokkal később magához vett egy vadászkést, és a szobájukba ment, tudva, hogy a kollégája is hamarosan oda fog menni. Amikor ez megtörtént, a vád szerint

mögé lépett, átkarolta, és miközben azt mondta, hogy most a meghal a vadászkéssel megvágta nyakát.

A megtámadott férfi előbb támadója kést tartó karját próbálta eltolni magától, utána közvetlenül a késpengéhez nyúlva sikerült azt félretolnia, ezután ki tudott szabadni.

A támadó erre kiszaladt a szobából, és a kést egy szekrény mögé rejtette.

Forrás: Police.hu

A támadót elfogták a rendőrök, a megsebesített férfit pedig a mentősök kórházba vitték.

Forrás: Police.hu

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg súlyosan.