Lécekkel verték egymást a falunapon - videó

lécekkel estek egymásnak emberek egy falunapon, egy gyerek is megsérült
lécekkel estek egymásnak emberek egy falunapon, egy gyerek is megsérült
Vágólapra másolva!
Csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Szigetvári Járási Ügyészség egy nő és hat férfi ellen, mert 2020 őszén egy falunapon összeverekedtek egymással egy biztonsági kamera előtt.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy Szigetvár környéki településen, az önkormányzati épület udvarán falunapot tartottak 2020. szeptemberében. Késő délután az egyik, akkor már részeg támadó felment a színpadra táncolni. Testvére és egy másik ember kérlelte, hogy jöjjön le, mire válaszul a férfi

arcon ütötte a testvérét.

Ezt a másik ember szóvá tette. Veszekedni kezdtek, ami verekedésbe torkollott. A verekedőket ekkor még szét tudták választani. De nem sokkal ezután, az épület előtt, az utcán a részeg férfi egy másik emberrel is összeveszett. Lökdösődni kezdtek, aztán összeverekedtek. A verekedésbe pedig mások is bekapcsolódtak, az egyik verekedő házaspár kiskorú gyereke is. Az egészet rögzítette egy térfigyelő biztonsági kamera:

Többen falécekkel támadtak a többiekre.

Három verekedőnél nyolc napon belül gyógyuló fejsérüléseket állapítottak meg, a verekedésben résztvevő gyerek a karján és lábán sérült meg. Akkor lett csend, amikor megérkeztek a rendőrök.

A többszörösen minősülő garázdaságért akár három évre is börtönbe kerülhetnek a felnőttek.

Az ügyészség büntetővégzés meghozatalát indítványozta a Szigetvári Járásbíróságnál.