Vascsővel támadta meg volt kollégáját egy férfi Környén - videó

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Garázdasággal és testi sértés kísérletével vádolja a Tatabányai Járási Ügyészség azt a férfit, aki rátámadt volt kollégájára egy dohányboltban.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint azután, hogy a férfinek új munkahelye lett, a támadó és áldozata egy közösségi alkalmazáson kölcsönösen sértegetni kezdte egymást. Egyre rosszabb lett köztük a viszony. Tavaly nyáron, augusztus 5-én a támadó férfi Környén autózott, amikor észrevette a dohánybolt előtt volt kollégáját. Azonnal kiszállt. Vitatkozni, veszekedni kezdtek. Az autóval érkező férfi ekkor

ököllel többször megütötte, megrúgta áldozatát,

akinek a támadás közben leesett a szemüvege.

Aztán a kocsijához ment és kivett belőle egy vascsövet.

Az áldozat a dohányboltba menekült, támadója utána.

A vascsővel kétszer az áldozat feje felé suhintott a férfi.

Akkor már bent voltak az áldozat munkahelyén. Az áldozat a feje felé tartotta a bal karját, hogy védekezzen. A vascső eltalálta.

A megtámadott alkarján nyolc napon belül gyógyuló duzzanat keletkezett, de a szakemberek szerint akár komolyabban is megsérülhetett volna.

Az ügyészek indítványozták, hogy a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést, pénzbüntetést szabjon ki, a próbaidőre rendelje el a pártfogó felügyeletét, valamint kötelezze arra, hogy a próbaidő alatt vegyen részt indulatkezelési tréningen.