Lekötöztek, megvertek és kifosztottak egy kamaszt

pénz pénztárca illusztráció
pénz pénztárca illusztráció
Vágólapra másolva!
A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő és két férfi ellen, mert a bizonyítékok szerint megkötöztek, bántottak és kifosztottak egy kamaszt. Az dühítette fel őket, hogy a fiú nem fizetett a nőnek a szexuális szolgáltatásáért.
Vágólapra másolva!

A két férfi féltesvére egymásnak. Egyikük élettársa a nő, aki prostituáltként keresett pénzt a támadás idején. Július végén, a hernádi vasútállomáson vettek fel az autójukba egy fiút, aki ekkor még nem volt 18 éves.

A kamasz drogot akart tőlük venni és szexet akart a nővel. A kocsival elmentek a két férfi, és a nő lakására, ahol a fiatal megkapta, amit akart, aztán közölte, hogy nem tud fizetni.

A három ember ezen felháborodott.

Megkötözték a fiút, aztán kézzel, és különféle tárgyakkal többször megütötték, és azzal fenyegették, hogy megölik.

Hogy a fiú ezt komolyan vegye, még egy motoros láncfűrészt is beindítottak a teste mellett, miközben az egyikük átkutatta a ruháit. A benne lévő összes értékes tárgyat kivette: a mobilját, az okosóráját és pénztárcáját is.

Hajnalban magára hagyták annyi időre, hogy

sikerült kioldoznia magát és elmenekülnie. Fogvatartói ezt észrevették és üldözni kezdték autóval.

Üldözői nekicsapódtak egy parkoló kocsinak, a kamasznak pedig sikerült bejutnia egy épületbe, ahonnan fel tudta hívni a rendőröket. Az ügyészek minősített személyi szabadság megsértése, kifosztás, és súlyos testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat a három ember ellen.