A hátrányos helyzetű gyermekeknek rendeztek sportvetélkedőket

Vágólapra másolva!
Összefogott a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesület, az MTK Budapest és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, az együttműködés keretén belül pedig tavaly az egész országban sportversenyeket rendeztek hátrányos helyzetű fiataloknak, gyermekeknek. A szervezők az idei évre a rendezvénysorozat folytatását ígérik. 
Vágólapra másolva!

A Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesület az MTK Budapesttel és a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen országszerte különböző sportvetélkedőket szervezett hátrányos helyzetű fiatalok számára a tavalyi év folyamán. Az Arany Kupa nevet viselő eseménysorozat zárórendezvényét a Hidegkúti Nándor Stadionban (MTK Stadion) tartották 2022 januárjában.

A zárórendezvény győzteseit február 2-án hirdették ki, a koronavírus-járványra való tekintettel csak zárt körben, a versenyzők nélkül.

Forrás: Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesület

A fiatalokat elismerésben részesítette az Országgyűlés, az újságíró-, a színész-válogatott és a Magyar Sportújságírók Szövetsége is.

A nyereményeket a gyermekeknek a Máltai Szeretetszolgálat juttatta el.

Március 27-én az Elek Gyula Arénában az Országgyűlés, az újságíró, és a színész válogatott kis kupa keretén belül focimeccset szervez az Arany Kupa támogatói válogatottjával, valamikor a tavasz folyamán pedig lesz egy külön mérkőzésük az újságíróknak a támogatókkal, vélhetően Lakocsán.