Házakba és üzletekbe tört be egy abonyi férfi

Vágólapra másolva!
Egy abonyi férfi a trásaival együtt több házba és üzletbe is betört a községében. Miután elfogták őket a rendőrök, a rabló bűnügyi felügyelet alá került, de ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassa, amit elkezdett.
Vágólapra másolva!

Abonyban, 2020 nyarán több lakásokba és üzletbe is betörtek. A rendőrök az összes betörés helyszínen nyomoztak. Egy idő után az 50 éves K. Zoltánra kezdtek gyanakodni, aki korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Végül októberében elfogták és a kapitányságra vitték kihallgatásra.

Akkoriban 6 bűncselekménnyel kapcsolatban merült fel a neve, emellett kiderült az is, hogy volt két társa. A 44 éves H. Norberttel és korábbi élettársával, a 43 éves G. Évával együtt követhették ez a betöréseket.

Forrás: Police.hu

A bíróság bűnügyi felügyelet alá helyezte K. Zoltánt, a társai ellen pedig lopás miatt indult nyomozás. A férfi nem foglalkozott a kényszerintézkedéssel és megint elindult, hogy mindent ellopjon, amit csak tud.

Tavaly decemberben Abony egyik csendes utcájában feltört egy kocsit, amiből több 100 ezer forintot vitt magával. Egy másik alkalommal egy lakatlan családi házba tört be, ahonnan zsírt, élelmiszereket és gázpalackot szerzett.

A rendőrök rajtakapták és elfogták. K. Zoltán ellen, aki még nem tett vallomást a rendőröknek, több rendbeli lopás miatt indítottak ellene eljárást.