Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nemváltás, hormonkezelés szülői engedély nélkül? - videó

gender homosexuality, transz, drag queen, dragqueen, gender, lmbtq
Drag queens Athena Kills (C) and Scalene Onixxx arrive to awaiting adults and children for Drag Queen Story Hour at Cellar Door Books in Riverside, California on June 22, 2019. - Athena and Scalene, their long blonde hair flowing down to their sequined leotards and rainbow dresses, are reading to around 15 children at a bookstore in Riverside. The scene would be unremarkable -- except that they are both drag queens. The reading workshop is part of "Drag Queen Story Hour," an initiative launched in 2015 by a handful of libraries and schools across the United States. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
A nyugati mindennapok része, de Magyarországon is jelen van már a gyermekek erőszakos szexuális befolyásolása. Ezért is fontos az erről szóló népszavazás, amelyen a parlamenti választással egy időben, április 3-án nyilváníthatunk véleményt. A Pesti TV műsorában mások mellett Varga Judit igazságügyi miniszter és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára is megszólalt - írja a Pesti Srácok.
Vágólapra másolva!

A Riporternek adott interjújában Varga Judit igazságügyi miniszter elmondta, hogy a nemzetközi támadásokat csakis a magyar emberek egységes akarata állíthatja meg.

A gyermekeinkben a jövőt látjuk. Nagyon fontos, hogy védjük őket, védjük a családokat és védjük a szülők jogát, hogy egyedül a szülő és a családi közeg mondhassa meg, milyen elvek és felfogás mentén neveljék a gyermekeinket – jelentette ki az igazságügyi miniszter. Varga Judit hangsúlyozta, hogy a demokrácia az unió alapértéke is, amelynek egyik legfontosabb eszköze a népszavazás.

Nagyon fontos, hogy a gyermekvédelmi népszavazáson minél többen ott legyünk, és megvédjük a családjainkat és gyermekeinket – emlékeztetett a miniszter, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a nép akaratával szemben már nem lesz ereje a nemzetközi támadásoknak.

Amerikában és Nyugat-Európában már nyíltan támogatott a gyermekek LMBTQ-érzékenyítése Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A Riporternek adott nyilatkozatában Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára úgy fogalmazott: az ideológiai semlegességet hirdető baloldal és Brüsszel vallásos buzgalommal támadta meg Magyarországot a tavaly elfogadott gyermekvédelmi törvény miatt.

Az államtitkár arra is emlékeztetett, hogy az LMBTQ-szervezetek Nyugaton már évtizedek óta munkálkodnak a gyermekek átnevelésén, Magyarországon eddig azonban nagyon korlátozottan volt lehetőségük a befolyásolásra. Rétvári Bence meglátása szerint ezek a lobbiszervezetek szemelték ki ideológiai csatatérnek az óvodákat és az iskolákat.

Az teljesen rendben van, hogy a felnőttek vitatkozzanak ezekről a kérdésekről. Erre ott van a parlament, az egyetemek, a tévéműsorok – mondta, majd hozzátette, hogy a gyerekeket azonban ki kell hagyni ezekből a küzdelmekből.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről