Az állami fenntartású iskolákban a pedagógusok egy százaléka nem vette fel az oltást

iskola, iskolakezdés, 2021/2022-es tanév, első tanítási nap 2021. szeptember 1. diák, gyek, tanár, pedagógus, iskolatáska, ősz, 

Patrona Hungariae Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola, Budapest 9. kerület
Vágólapra másolva!
Az állami fenntartású iskolákban a pedagógusok egy százaléka nem vette fel az oltást - írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Hozzátették: a baloldal és szövetségeseik hergelése ellenére minden feladatellátási helyen újraindul az oktatás a téli szünetet követően.
Vágólapra másolva!

Az EMMI közleményében azt írja, hogy a baloldal és szövetségeseik hergelése ellenére minden feladatellátási helyen újraindul az oktatás a téli szünetet követően.

Eredményes az oltási kampány az állami fenntartású iskolákban: a 78.000 pedagógus 94%-a már felvette az oltást, 3% szakorvosi ellenjavallattal, 1% miniszteri mentesítéssel rendelkezik, további 1% van betegállományban, illetve vár mentesítési kérelme elbírálására, mely napokon belül lezárul.

Kiemelték: A pedagógusok fennmaradó 1%-a az oltás felvételét követően térhet vissza az iskolába, kérjük és javasoljuk, hogy a tanulók védelme érdekében ők is éljenek a lehetőséggel.