Vádat emeltek a férfi ellen, aki megerőszakolt egy túrázó nőt Csillebércen

a helyszíni szemlén készült fotó, egy egyedül kiránduló nőt megtámadott és megrőszakolt egy fiatal férfi 2021 márciusában
a helyszíni szemlén készült fotó
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo beszámolt róla, egy férfi tavaly márciusban egy budai turistaútvonalon megtámadott egy kiránduló nőt, és hosszú küzdelem után megerőszakolta. Szexuális erőszakkal vádolják. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a vádlott - egy most 20 éves férfi - 2021. március 12-én délelőtt, a XII. kerület, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, Makkosmária irányába tartó kijelölt turistaútvonalon meglátott egy egyedül kiránduló nőt, akit követett. Pár perc múlva utolérte és rátámadt.

Hátulról átkarolta a nyakánál, befogta a száját, majd a földre nyomta, ahol szorosan lefogva tartotta, és erőszakoskodni kezdett vele.

A nő megpróbált védekezni, verekedni kezdett a fiatallal. Sikerült kiszabadulnia a fogásából, de a férfi ekkor erősen megrántotta, melynek hatására a nő hanyatt esett. Támadója rátérdelt, és tovább erőszakoskodott vele. Ahogy a vádirat fogalmaz, megpróbálta "szexuális cselekmény eltűrésére kényszeríteni", de a nő ellenállt. Végül egy közelben lévő padnál a bántalmazott, megfélemlített nőt

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfival szemben szexuális erőszak miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. Az ügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta, valamint egy korábbi, más ügyben kiszabott 10 hónapra felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelését is.