Gyurcsány visszahozná a rendőrterrort is

Egy tüntetőt földre tepernek a rohamrendőrök az Alkotmány utcában, 2006. október 23.
Vágólapra másolva!
Elindult a "Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" aláírásgyűjtés, amelynek célja, hogy az emberekben tudatosuljon: a baloldal célja a 2002 és 2010 közötti Gyurcsány-korszak visszahozatala. Karácsony Gergely régóta a bukott miniszterelnök legfőbb bábja, mindez pedig már számtalanszor bebizonyosodott. Gyurcsány visszatérése nem csak az ország 2010 óta tartó gazdasági felvirágoztatásának végét és az azt megelőző korszak megszorító baloldali politikájának visszatértét jelentené, hanem azt is, hogy Magyarországon ismét a rendőrterror és a kommunista eszközökön alapuló erőszak korszaka köszöntene be. 
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc visszahozná a rendőrterrort és az erőszakot

A 2002 és 2010 közötti időszak káosza az erőszakot is jelentette Magyarországon. Nem csak gazdasági értelemben szeretné lerombolni a baloldal mindazt, amit a kormány 2010 óta elért, hanem Gyurcsány Ferenc vezetésével ismét visszatérne a rendőrterror.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője az Origónak felidézte a 2006-os rendőri brutalitást, amely megmutatta, hogy valójában miként is viszonyul a demokráciához a Gyurcsány vezette baloldal.

- mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd korábban arról beszélt, hogy Gyurcsány azt gondolja, hogy ő következmények nélkül mindent megtehet a magyarsággal, akár a legbrutálisabb rendőrterror eszközeivel. Mindez pedig jól megmutatkozott 2006-ban, amikor a rendőrök az ő parancsára maszkban, azonosító szám nélkül vadásztak az emberekre és összesen 167 civil sérült meg ennek következtében.

A rendőrök a gumilövedékekkel gyakran a békés tüntetők fejét célozták, és olyan tiltott fegyvereket használtak, mint az úgynevezett "vipera" amellyel rendkívül súlyos sérüléseket okoztak az embereknek.

Két olyan ember is volt, akinek a szemét kilőtték, egyikük később öngyilkos is lett a trauma következtében. Cs. Attilát a szemtanúk szerint 15 méterről, célzottan lőtték fejbe a rendőrök. A 37 éves férfi eredetileg az egyik megemlékezésre ment ki, nem vett részt semmilyen zavargásban.

Budapest, 2006. október 23. Könnygázgránátot lőttek ki a tüntetőkre a Károly körúton Forrás: MTI/Kovács Tamás

Gaudi-Nagy, aki a 2006. őszi áldozatok tucatjait képviselte, azt mondja, az akkori események a Kádár-rendszer brutalitását is meghaladták azzal, ahogyan szisztematikus és terrorisztikus erőszaksorozatot alkalmaztak a megfélemlítés és tiltakozások miatti bosszú érdekében. "

- mondta.

Szintén szembe ment a józan ésszel, amikor kardlapos lovasrohamot vezényeltek békés megemlékezőkre, köztük babakocsis anyákra és botra támaszkodó idősekre, majd könnygázgránát-sortüzekkel próbálták elrettenteni és megfélemlíteni az embereket.

Gaudi-Nagy felidézte, hogy "a hajnalokig tartó utcai embervadászatok során válogatás nélkül kaptak el és vertek meg azonosító jelvény nélküli, maszkos rendőrök a budapesti utcákon számos fiatalt, akiket aztán a gyakran még a hetekig tartó fogva tartásuk során megaláztak, megkínoztak, majd pedig voltak, akiket hamis rendőri jelentések és vallomások alapján elrettentést célzó statáriális eljárások eredményeként súlyos büntetésekre ítéltettek."

Ez után sem ált le a kommunista múltat idéző baloldal. Gyurcsány a lovasroham másnapján az Országházba rendelte a rendőri vezetőket, és a rend helyreállítását követelte, majd még hetekig folytatódott az embervadászat. A Gyurcsány vezette baloldal már számtalanszor jelezte, hogy amennyiben hatalomra kerülnek, ismét a kommunista módszereket fogják alkalmazni, hogy leszámoljanak a másként gondolkodókkal.

Egy tüntetőt földre tepernek a rohamrendőrök az Alkotmány utcában, 2006. október 23. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Karácsony Gergely nem más, mint Gyurcsány Ferenc politikai bábja

Gyurcsány Ferenc megtalálta a tökéletes bábot a baloldal miniszterelnök-jelölti cirkuszába a főpolgármester személyében, aki majdnem két évtizede hajtja végre minden utasítását.

Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely Forrás: Facebook/Gulyás Gergely

A Fidesz azért indította el a "Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" elnevezésű petíciót, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy Karácsony Gergellyel Gyurcsány Ferenc térne vissza. A főpolgármester az ideális jelölt a bukott miniszterelnök számára, hiszen gyenge és nagyon könnyen irányítható. Gyurcsány pedig nem csak madzagon rángatja (vagy időnként krákogással instruálja), de rendszeresen nyilvánvalóvá teszi ezt, és ezzel meg is alázza a főpolgármestert.

Azzal pedig mindenki tisztában van, hogy mivel is járna, ha visszatérne a 2002 és 2010 közötti korszak: az adóemelés, az erőszak, a gazdasági összeomlás.

Karácsony még a 99 százaléknak elnevezett mozgalomszerűség ötletét is főnökétől lopta, nem véletlen, hogy a köznyelv elnevezte