Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hollik István: Emberéleteket veszélyeztet a baloldali oltásellenes aknamunka

Dobrev Klára  DOBREV Klára ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré politikus sajtótájékoztató SZEMÉLY választási előkészület
A bukott miniszterelnök felesége, Dobrev Klára elmondása szerint nem is volt tisztában azzal, melyik cég nevére folyósították a kölcsönt.
Vágólapra másolva!
Gyurcsányné folytatja az oltásellenes kampányát. Mindezzel kapcsolatban Hollik István azt közölte, hogy emberéleteket veszélyeztetet ez a baloldali aknamunka. 
Vágólapra másolva!

Hogyan néz ki a gyakorlatban a baloldali oltásellenes kampány, amivel el akarják bizonytalanítani az embereket? Dobrev Klára most bemutatja! – írta legújabb bejegyzésében Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, azt volt képes mondani kedden az ATV-ben, hogy SENKI nem mondja ki azt, hogy a kínai és az orosz vakcina segít legyőzni a vírust.

Miért hazudja el a szakemberek véleményét a magyar emberek elől? – tette fel a kérdést Hollik.

Ez az a baloldali oltásellenes aknamunka, ami emberéleteket veszélyeztet - zárul a bejegyzés.

Gyurcsányné folytatja oltásellenes kampányát Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Továbbra is folytatja a baloldal az oltásellenes kampányt

Mint arról korábban beszámoltunk, megint a keleti vakcinákat támadta Gyurcsány Ferenc felesége. Az ATV Egyenes beszéd című adásában azt hazudta, hogy a kínai és az orosz vakcinákat senki nem vizsgálta meg, és megint azt mondta, csak az a jó vakcina, amelyet Brüsszel jóváhagy.

Írtunk arról is, hogy nem állt le az oltásellenes kampányával a baloldal. Vágó István gyurcsányista politikus beismerte, hogy direkt támadták a keleti vakcinákat. A baloldal oltásellenességét jól bizonyítja, hogy a mai napig nem vonták vissza a parlament előtt lévő keleti vakcinák elleni határozati javaslatukat, valamint, hogy a kezdetektől fogva folyamatosan támadták a keleti vakcinákat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről