Halálba vitte feleségét a vasvári férfi

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Saját magát hibáztatja a halállal végződő baleset után a vasvári Sándor Levente. A férfi nem volt elég körültekintő, múlt pénteken autójával felborultak, ő és a gyerekülésben bekötött kislány megúszta a balesetet, de a felesége meghalt - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Vas megyei Vasváron élő Sándor Levente éppen az unokahúgát fuvarozta haza, amikor a céltól néhány kilométerre lesodródtak a kocsijukkal az útról.

A gyerekülésben ülő hároméves kislány és a biztonsági övvel bekötött sofőr karcolásokkal megúszta, de

a hátul ülő felesége kirepült az ablakon.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi a lapnak a balesetről így emlélkezik vissza: már besötétedett, és valószínűleg egy kicsit többel is mehettem a kelleténél. Hiába vagyok tapasztalt, rutinos sofőr, és hiába voltak téli gumik az autón, egy kanyarban a nyálkás útról lesodródtunk, elveszítettem az uralmat az autó felett. Egy mélyebb árokba borultunk, a kocsi az oldalán pördült meg egyszer. A párom mögöttem ült hátul, nem volt bekötve. Az üvegen keresztül beverte a fejét egy fába és kiesett.

Aki fogja a kormányt, az felelős mindenért. Nekem semmi bajom nem lett, de bárcsak én haltam volna meg a párom helyett" - mondta a férfi.