Többször is visszajárt lopni egy szolnoki pizzériába egy férfi

Vágólapra másolva!
A férfi nyitvatartási időn kívül járt be a szolnoki pizzériába, aholnnan élelmiszereket és italokat zsákmányolt. Egy alkalommal társát is magával vitte. Ugyanez a férfi egy helyi szállót és egy telephelyet is kifosztott. A férfi őrizetben várja a bíróság döntését a letartóztatásáról.
Vágólapra másolva!

A Szolnoki Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást egy szolnoki lakos ellen.

A helyi férfi

október 30-án 2 óra 30 perc és 9 óra között pénzt lopott egy szolnoki pizzéria kasszájából. A férfi néhány nap elteltével, december 12-én ismét bement a pizzázóba, akkor 70 doboz energiaitalt lopott el. December 19-én 1 óra és 12 óra között újra visszatért a pizzázóba, majd húsárukat, üdítőitalokat vitt magával. December 21-én negyedik alkalommal ment vissza a férfi az étterembe, ekkor vele tartott egy társa is.

Forrás: Police.hu

Már épp menekülni készültek, amikor a rendőrök tetten érték őket. A rendőrök a fagyasztott csirkemellel, öt literes olívaolajjal, sajttal és gesztenyemasszával megpakolt hátizsákok miatt ellenőrizték a fiatalokat, akik

beismerték, hogy lopott élelmiszerek vannak náluk. A rendőrök a 22 és 21 éves férfit elfogták és lopás miatt hallgatták ki.

Forrás: Police.hu

A rendőrök az éttermi lopások miatt elrendelt eljárásokat egyesítették Cs. János két korábbi lopási ügyével. A férfi augusztusban

egy szolnoki telephelyről lopott ruhákat és tisztítószereket és ruhaneműket, illetve megette az ott tárolt élelmiszert, míg a másik alkalommal, augusztus 20. és augusztus 23. között egy helyi szállóból szivattyút és hidraulika-kiegészítőt vitt magával.

A rendőrök Cs. Jánost őrizetbe vették, míg társa szabadlábon védekezhet - írja a Police.hu.