Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Anonymus-maszkban tüntetnek budapestiek a Városházán Karácsonyék ellen - videó

Anonymus, Fővárosi Közgyűlés, tiltakozás, Karácsony
Vágólapra másolva!
Budapestiek tüntetnek a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza-botrány, a fővárost irányító baloldali pártok korrupciós ügyei miatt. Már a budapestieknek is elege van Karácsony Gergely hazugságaiból! A főpolgármester ellen tüntetnek - a még meglévő - Városházán - írja közösségi oldalán Bohár Dániel riporter, a Megafon tagja, aki a helyszínről számolt be a tüntetésről.
Vágólapra másolva!

A Pesti TV munkatársa élő közvetítésben mutatta meg, hogyan tiltakoztak a budapestiek Anonymus-maszkban a Városházán Karácsonyék ellen.

A felvételeken jól látható, hogy

a tiltakozók Anonymus-maszkban, a Városháza eladásának ügyében kiszivárgott hangfelvételekből idézett mondatokkal táblákat emeltek a magasba a Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülésén.

Bohár szerint miközben Karácsony magyarázkodik a közgyűlés ülésén, egy folyosón lévő televízión kitettek egy Nintendót.

Ahogy azt többször megírtuk, a Városháza tervezett eladásával kapcsolatban súlyos korrupciós botrány tört ki Budapesten.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Egy Anonymus-maszkos alak több hangfelvételt is nyilvánosságra hozott, amelyekből kiderült, hogy Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes vezetésével „jutalékos", vagyis korrupciós rendszer épült ki, amelynek szálai a Fővárosi Önkormányzat legmagasabb szintjeit is elérhetik. Kiderült, hogy az ügy főszereplője Bajnai Gordon, bukott baloldali miniszterelnök, aki az egyik hangfelvételen arról beszélt, hogy cápák köröznek a Városházán.

A Városháza-üggyel kapcsolatos transzparenseket mutatnak demonstrálók a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán. Forrás: MTI/Kovács Attila

A hangfelvételekből egyértelműen kiderült, hogy a Városházát gyakorlatilag szétlopja a hat baloldali párt. A gyanús, Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt zajló fővárosi ingatlanügyletek miatt a rendőrség nyomoz, a Belügyminisztérium hétfői közleménye szerint négy eljárás is folyamatban van. A rendőrség hétfőn több helyen, többek között a Városházán és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnél is házkutatást tartott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről