Novák Előd: Jakab Péter zsebre teszi az emberek pénzét!

Jakab Péter
Vágólapra másolva!
A Jobbikban korábban is bevett volt a lakhatási támogatással való visszaélés, hiába tiltakoztam ellene, míg a frakció ki nem zárt - így reagált közösségi oldalán Novák Előd a Jakab Pétert leleplező cikkre. A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, ex-Jobbikos politikus szerint Gyöngyösi Márton volt a csalás egyik fő elkövetője. Novák reagált Jakab Péter álszent hazugságaira, aki szerint Jakab Péter és társai csak zsebre teszik a képviselők lakhatására szánt pénzt, közben meg vagy szállodázgatnak, vagy frakciópénzből bérelnek Jakabnak másik lakást, ahogy kocsit is, sofőrrel, "a nép egyszerű gyermekének".
Vágólapra másolva!

Novák Előd a Facebookon cáfolja Jakab Péter kijelentését, miszerint hazugság az, hogy Jakab családja sorra vásárol lakásokat Újbudán.

- írta Novák, aki azt is hozzáteszi, hogy

Novák Előd szerint

A volt jobbikos politikus szerint

Nem csoda, hogy Jakabot sosem láttuk Újbudán, pedig önkormányzati képviselőként én is hallottam volna róla, ha a hétköznapjait errefelé tölti. De úgy tűnik, ismét csak zsebre teszik a képviselők lakhatására szánt pénzt, közben meg vagy szállodázgat, vagy frakciópénzből bérelnek neki másik lakást, ahogy kocsit is, sofőrrel, "a nép egyszerű gyermekének".

Mint az Origo arról beszámolt, a Jobbik két vezető politikusa újabb leleplező anyagokkal kereste meg a Bors szerkesztőségét.

Ismét elmondták, hogy a párt többségének elege lett abból az erőszakos, nagyképű, mindenkit félresöprő stílusból, ahogy az elnök a pártot vezeti. A Jobbik szerintük a szakadék felé rohan.