Mellkason szúrt férfi: tanúk vallomásaival folytatják a pert a bíróságon

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Különös visszaesőként elkövetett emberölés kísérletével vádolnak egy férfit, mert majdnem megölt egy másik hajléktalant Dunakeszin. Csütörtökön fogják meghallgatni a Budapest Környéki Törvényszéken.
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk, egy férfi 2017-ben szabadult életfogytig tartó büntetéséből, majd Dunakeszire, egy lakókocsiba költözött az élettársával. Két évvel később megismerkedett egy férfival, aki hajléktalanként élt, ezért felajánlotta neki, hogy költözzön be hozzájuk a lakókocsiba.

Később a férfi gyakran összeveszett az új lakótárssal, mert nem dolgozott és sűrűn hagyott rendetlenséget maga körül. Többször meg is verte ezért az ismerősét.

Tavaly júliusban az ismerős ebédet főzött a lakókocsiban, amit a férfi élettársával és egy másik férfival evett meg. Nem sokkal később a férfi részegen hazaért, majd dühösen szóvártette, hogy az ismerős megint nem mosogatott el és rendetlenséget hagyott maga után.

Közben megrúgta, majd egy késsel mellkason szúrta el elmenekült.

Másnap az ismerős sérülését egy hajléktalan gondozó vette észre, aki hívta a mentőket. A férfi csak a véletlennek köszönheti, hogy nem halt bele a sérüléseibe. Az ügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat a támadó ellen. Az ügy tárgyalása akárcsak a múlt héten, ezen a héten is folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken. Tanúkat fognak meghallgatni.