A kutyaház alatt, befőttes üvegekben tárolta a kábítószert a lebukott bagi drogdíler

bagi férfi kutyaház kannabisz
Vágólapra másolva!
A gödöllői nyomozók elfogták azt a 24 éves bagi férfit, aki a gyanú szerint saját kertjében termesztette a kábítószert. A férfi mindent tagadott, és a gyanúsítása ellen panaszt is tett, állította, évek óta nem lakik a házban,a kábítószer gyorstesztje mindenesetre pozitív értéket mutatott.
Vágólapra másolva!

A gödöllői nyomozók bejelentést kaptak egy férfiról, aki valószínűleg saját otthonában termeszt kábítószert - írta meg a Police.hu.

A rendőrség munkatársai a szükséges adatgyűjtés után november 10-én elindultak, hogy átvizsgálják a 24 éves bagi férfi otthonát kábítószer után kutatva.

A nyomozók több, befőttes üvegekben tárolt kábítószergyanús zöld növényi törmelékeket találtak és foglaltak le a 24 éves bagi férfi otthonában. Forrás: Police.hu

A nyomozók a férfi lakásának különböző pontjain végzett kutatáson nem csak a lakásban, de a kutyaházban és az alatt is körülnéztek, nem hiába, több befőttes üvegekben tárolt kb 3000 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmelékeket találtak és foglaltak le.

A férfi mindent tagadott, és a gyanúsítása ellen panaszt is tett, állította, évek óta nem lakik a házban, oda csak látogatóba jár.

Kábítószer gyorstesztje viszont pozitív lett, P.Péter őrizetve vették, majd november 12-én elrendelték előzetes letartóztatását.