Féltékenységből, a saját lakásában verték agyon a putnoki segédmunkást

rendőrség, gyilkosság, helyszín
Vágólapra másolva!
Féltékenységből ölhette meg a gyilkosa Józsefet, akinek holtestét a hétvégén találták meg putnoki lakásában. A férfit szó szerint agyonverték, de a testén több szúrt seb is volt. A lánya szerint József a légynek sem tudott volna ártani, a nő reméli, hogy a gyilkosa hosszú időre rács mögé kerül.
Vágólapra másolva!

Féltékenységből ölhette meg a gyilkosa D. Józsefet, akinek a holttestét szombaton találták meg putnoki lakásában - írja a Blikk. Az 53 éves férfi régóta egyedül élt a Széchenyi téren álló paneltömbök egyikében, többnyire az építőiparban dolgozott segédmunkásként.

A gyilkosa értesíthette a rendőröket

A lap József testvére most azt mondta, tudomása szerint a férfi a közelmúltban befogadott magához egy helybéli nőt.

– Szombat este pedig felment hozzájuk az egyik fiatal barátja is, aki állítólag féltékenységből esett neki. Elképesztő, hogy ezt tette vele. A rendőrök hivatalosan nem adtak információt,

– mondta Erika a lapnak.

A Blikk információi szerint Józsefet szó szerint agyonverték, de a testén számos vágott és szúrt sérülést is találtak. A lap úgy tudja, a gyilkos sietősen távozott a tettét követően, majd másnap délelőtt visszament a lakásba, és úgy tett, mintha semmi köze nem lenne az egészhez.

– Elmondások szerint még a rendőrséget is ő értesítette. Így akarhatta kihúzni magát az egészből, de nem tudott a rendőrök eszén túljárni – mondta Erika.

Hobónak becézték

A Blikk elérte az áldozat 25 éves lányát is, aki összeomlott a történtek óta.

– A szomszédoktól megtudtam, hogy a társasházban többen is hallottak furcsa hangokat szombat este. De nem értem, akkor miért hagyták, hogy szétkaszabolják az apámat?

Apám a légynek sem tudott volna ártani – mondta Barbara.

A Blikk cikke szerint Józsefet a környéken mindenki csak Hobónak becézte, nagy rajongója volt ugyanis Földes Lászlónak, sok koncertjére elment.

A gyilkossággal gyanúsított férfit hétfőn többször is kihallgatták, a lap szerint több stiklije is volt már a városban.