Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elfogták a férfit, aki a közösségi oldalon zaklatott szexuálisan egy kislányt

Vágólapra másolva!
Ahogy azt az Origo elsőként megírta, egy több mint százezer feliratkozóval rendelkező magyar Youtube-er kiskorú nézőít kényszeríti arra, hogy meztelenkedjenek egy pirvát chat szobában. Miután minderről értesültünk, azonnal megkerestük a rendőröket kérdéseinkkel. Válaszukból kierült, már ők is tudnak a történtekről.
Vágólapra másolva!

Két másik videós készített egy egy videót arról, hogy egy kollégájuk hogyan vesz rá 11-12 éves gyerekeket fenyegetéssel, hogy mutassák meg intim testrészeiket.

Miközben egy kislány megteszi amit kérnek tőle, addig képernyőképeket készítenek róla.

A rendőrök megkeresésünkre elmondták: "néhány napja kering az online térben – elsősorban a közösségmédia-oldalakon – egy videó, amelyben egy magyar youtuber próbál rávenni egy kislányt, hogy vetkőzzön le a kamera előtt. Az ügyben több megkeresés is érkezett hozzánk. Az esettel kapcsolatban a rendőrség nyomozást indított.

A történtek után nyomozást indítottak, és azonosították a videót készítő 18 éves fiatalt, akinél házkutatást tartottak, számítástechnikai eszközeit lefoglalták és gyermekpornográfia bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az eset további szereplőinek azonosítása és elszámoltatása folyamatban van.

A kislány, akit a férfi zaklatott, biztonságban van.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről