Életveszélyesen megverte ismerősét egy férfi Mezőcsáton

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy 24 éves férfi és a barátnője az egyik mezőcsáti barátjuknál voltak, ahol ott az egyik ismerősük is. Az ismerős hajnalban nem akart hazamenni, ezért a férfi kikísérte a kapun kívülre. Ott az ismerős rugdosni kezdte a férfi kocsiját, majd verekedésre hívta. A férfi kétszer úgy megütötte az ismerősét, hogy az életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

A 24 éves férfi februárban, a barátnőjével együtt, kocsival ment az egyik nő barátjukhoz Mezőcsátra. Ott beszélgettek és ittak. Később csatlakozott hozzájuk még egy ismerős, aki éjszaka lefeküdt aludni. Hajnalban a férfi felébresztette és kikísérte a házból.

Amikor a férfi és a barátnője is lefeküdtek, meghallották, hogy nyílik a bejárati ajtó, majd a szomszédos szobában vitatkozást hallottak. Mindketten átmentek abba a szobába, ahol az ismerős a nő ágyán ült.

A férfi felelősségre vonta a korábban már kitett ismerőst, aki felháborodott, de elindult kifelé. A férfi kikísérte a kapun.

Az ismerősnek nem tetszett, hogy elküldték.

Az utcán hangoskodott, szidta a férfit és köpködött felé.

A férfi nem vett róla tudomást. Elindult visszafelé, de az ismerős elkezdte rugdosni a kocsiját és letörte a visszapillantóját. A férfi visszament a kerítéshez és rászólt, az ismerős pedig elkapta.

Az alkarjával átfogta a nyakát és ki akarta húzni az utcára.

A férfinek sikerült kiszabadulnia a fogásból, mire az ismerőse verekedni hívta. Szemben álltak egymással. A kitessékelt ismerős próbált először ütni, de nem sikerült neki.

A férfi erre kétszer gyorsan és ököllel megütötte, amire összerogyott.

Mindezt a két nő végignézte, ők hívták a mentőket. Az ismerősnek többszörös arckoponya törése és koponyaűri vérzése lett, ami életveszélyes sérülésnek számít. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a 24 éves férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.